0.8 C
Skopje
6.9 C
Podgorica
-0.3 C
Belgrade
Friday, 27 January 2023
spot_img

Се зајакнува заштита на потрошувачите, но повеќето не си ги знаат правата

Се зајакнува системот за заштита на потрошувачите. Дел од компаниите стануваат доверливи кон своите клиенти. Сертификатот „Фер со потрошувачот“обезбедува поголема сигурност и заштита. Во наредниот период се очекува негова примена и во земјите од регионот. Според податоците на организацијата на потрошувачи, за првите девет месеци пристигнале две илјади поплаки од граѓаните…

Видео: play.mrt.com.mk

Latest Articles